Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Rockanje Live: uitverkochte 'feestvierdaagse'

Actueel 887 keer gelezen

Rockanje - Het is wel eens anders geweest, met als dieptepunt een storm die het toeven in de tent niet meer verantwoord maakte, maar de afgelopen week groeide Rockanje Live uit tot een feest dat die zijn weerga niet kende.

De start vorige week woensdag viel samen met het begin van de mooiste en zonnigste week in april sinds het KNMI begon met het bijhouden van het weer.

Gevarieerd
Reden voor veel kinderen om Kids Day te komen bezoeken. Er was een gevarieerd programma van rijden op een rodeostier, via botsen in speciale 'sumoballen' en spelen in de zandbak, tot schminken en een ontmoeting met sprookjesfiguren. De dorpsbarbecue van vorige week don- derdag werd een zonovergoten openluchtdinertje voor het dorp.

Afgeladen
En voor de Hollandse avond en de afsluitende 'party time-avond' was er weken van tevoren al geen kaartje meer te krijgen. Nielson en Di-Rect brachten de tent vrijdagavond in vervoering. De sfeer op zaterdagavond was mede door de fans die drie dagen lang geen minuut van Rockanje Live misten, bijna weemoedig. Want er moet weer een jaar worden gewacht op het nieuwe festival op Drenkeling. de tent twee keer afgeladen. Johan Tjallinks en Peter Wolf en hun team kunnen terugkijken op een van de succesvolste Rockanje Live's uit de inmiddels dertienjarige geschiedenis van het evenement.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant