Afbeelding

Rockanje Classic Defilé op 25 Mei

Actueel 574 keer gelezen

Rockanje - Het is 45 jaar geleden dat voor het laatst de originele wegraces in Rockanje werden verreden. Op 26 mei 2018 worden de alom bekende Rockanje Classic Races weer verreden. Als opwarmer voor het dorp en zijn gasten wordt dit jaar op vrijdagavond 25 mei 2018 een defilé verreden door het dorp en zal een deel van de motoren worden gepresenteerd en gekeurd bij het dorpsplein.

Het Defilé vertrekt om ongeveer 19.00 vanaf de startlijn van het "Duincircuit Rockanje" over de C.G. van Kleijburgweg via de Ommeloop naar de Duinzoom en de Schapengorsedijk. Na een rondje Molecaten Rondeweibos, zal hier op de parkeerplaats een korte stop worden gehouden zodat de campinggasten de mooie machines van dichtbij kunnen bekijken. Omstreeks 19.30 zal de stoet weer vertrekken richting Rockanje en via de Alardusdreef naar het Dorpsplein rijden. Bij het Dorpsplein worden de rijders opgewacht door een aantal keurmeesters en zal een deel van de motoren alvast gekeurd worden voor de Rockanje Classic op zaterdag. Na de keuring zal de groep via de Raadhuislaan en de Korte Dreef het circuit weer betreden en terug rijden naar het rennerskwartier.

De organisatie hoopt op veel toeschouwers langs de route die natuurlijk de volgende dag naar het circuit komen om de machines volop in actie te zien. Oude tijden herleven in Rockanje op 26 mei 2018 !

Toegangsbewijzen voor de 19e editie van de Rockanje Classic kunnen worden aangeschaft in de voorverkoop. Bij aanschaf van 2 toegangsbewijzen in de voorverkoop krijgt u een "Rockanje Classic Races" rugzak kado. Toegansbewijzen kunnen in de voorverkoop worden aangeschaft bij het Bike Sport Center in Rockanje aan de Raadhuislaan 12.

Voor alle informatie omtrent de Rockanje Classic Races kunt u de internetsite bezoeken www.rockanjeclassic.nl, voor vragen kunt u ons bereiken via info@rockanjeclassic.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant