Nieuw en gebruikt speelgoed voor low-budget prijzen
Nieuw en gebruikt speelgoed voor low-budget prijzen Foto: stock

Opening van Het Speelgoedhuis

Actueel 279 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op vrijdag 9 november opent Het Speelgoedhuis om 10.00 uur haar deuren voor het publiek. Het Speelgoedhuis is een uniek project van de Kledingbank ZHE met als doel gratis speelgoed voor kinderen van klanten van de kledingbank, nieuw en gebruikt speelgoed voor low-budget prijzen en financiële ondersteuning voor de Kledingbank ZHE.

Het Speelgoedhuis heeft de uitstraling van een degelijke speelgoedwinkel met de laagste prijzen in de hele regio en is met geen enkele andere speelgoedwinkel te vergelijken. Dit geldt voor zowel nieuw als gebruikt speelgoed. Al het gebruikte speelgoed wordt zorgvuldig gecontroleerd en voorzien van nieuwe batterijen. Het assortiment is streng gecontroleerd en alleen de allerbeste kwaliteit komt in de winkel.

Kom dus gerust langs en overtuig uzelf. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuw en gebruikt speelgoed zoals spelletjes, poppen, puzzels, auto's, kleine computers, keyboards, speelgoed op batterijen, schoolspullen en zelfs een hoek met prachtige babykleding. U kunt contant betalen en met pin.

De vrijwilligers helpen u graag en nemen alle tijd voor u. De openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het Speelgoedhuis, Rijksstraatweg 51. U bent van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant