Afbeelding

Pension 't Hart krijgt bijzondere belevenistafel cadeau

Actueel 277 keer gelezen

Oostvoorne - Recentelijk heeft de Catharina Stichting een belevenistafel in gebruik genomen. De locatie voor mensen met dementie, Pension 't Hart in Oostvoorne, kreeg deze tafel geschonken door de dochter van een in maart jl. overleden bewoner. Een bijzondere gift!

Haar woorden waren eveneens bijzonder: 'Dank voor de persoonlijke aandacht, de warme zorg en het engelengeduld wat verzorgenden hadden om mijn moeder met haar sterke wil de dagelijkse noodzakelijke zorg te bieden. Jullie deden dat met respect en liefdevol. Daarnaast was er steeds een fijne, heldere communicatie met mij. De belevenistafel zorgt hopelijk voor extra prikkels en activiteit en daardoor voor meer levensvreugde bij bewoners. En voor jullie, verzorgenden, zie ik het als een extra mogelijkheid en uitbreiding en variatie in contact- en ontspanningsmomenten'.

De belevenistafel maakt het mogelijk om gezamenlijke activiteiten met meerdere bewoners te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bewoners kunnen worden geprikkeld, geamuseerd of halen herinneringen op. Hier gaan de bewoners van Pension 't Hart veel plezier mee beleven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant