Burgemeester Peter de Jong bezocht de leerlingen van de Gelinckschool in Oostvoorne in het kader van de nationale schoolontbijtweken.
Burgemeester Peter de Jong bezocht de leerlingen van de Gelinckschool in Oostvoorne in het kader van de nationale schoolontbijtweken.

Burgemeester en wethouder ontbijten mee op de Gelinckschool

Actueel 446 keer gelezen

Oostvoorne – Vorige week donderdag hadden de leerlingen van de Gelinckschool aan de Noordweg in Oostvoorne een bijzonder begin van de dag. In het kader van de Nationale week van het schoolontbijt ontbeten de leerlingen met hun leerkrachten gezamenlijk op school om aan de lijve te ondervinden hoe gezellig het is om de dag te beginnen met een hapje en een praatje en ook om te ontdekken dat je er met een goed ontbijt in je maag gemakkelijk een lange schooldag tegen kunt.

De gemeente Westvoorne was ook vertegenwoordigd in de personen van burgemeester Peter de Jong en wethouder Wilbert Borgonjen die gezellig een vorkje mee prikten. Als je de dag niet begint met een ontbijt, krijg je al snel de verleiding om naar tussendoortjes zoals snoep en snacks te grijpen. Meestal zijn dat tussendoortjes vol vet en suiker, maar met weinig vezels, vitamines en mineralen. Wie verstandig ontbijt, heeft vaak minder last van overgewicht. Wie een gezond gewicht wil houden, doet er dus slim aan om de dag met een ontbijt te beginnen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant