Afbeelding

Black Friday Sale Weekend: knallende kortingen

Actueel 265 keer gelezen

Spijkenisse - Van vrijdag 23 november tot en met zondag 25 november pakt Woonboulevard Spijkenisse uit met het Black Friday Sale Weekend. Naast eigen acties en initiatieven van de winkeliers organiseert de woonboulevard op donderdagavond 22 november ook een Pre Black Friday VIPnight.

In de Verenigde Staten is Black Friday al jaren een begrip. Deze vrijdag in november, de dag na Thanksgiving, wordt beschouwd als hét seizoen voor de kerstinkopen. Inmiddels is deze fameuze retaildag ook niet meer weg te denken in Nederland en kan de consument dus in ons land ook volop profiteren van knallende kortingen in winkels.

Pre Black Friday VIP-night
Op de vooravond van Black Friday wordt het winkelend publiek als heuse VIP ontvangen op Woonboulevard Spijkenisse. Ontvangst op een rode loper, muziek over de hele woonboulevard, een hapje en een drankje, aangeboden door een gastvrouw en natuurlijk volop acties.

Kijk voor meer informatie over het Black Friday Sale Weekend en de Pre Black Friday VIP-night op www.woonboulevardspijkenisse.nl

Op Woonboulevard Spijkenisse kun je uitgebreid woonwinkelen. In de 24 woonwinkels vind je alles wat je nodig hebt voor in en om het huis. Ook zijn er 3 heerlijke horecagelegenheden, waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant