Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

De ieder jaar terugkerende Christmas Gift Outlet is er weer!

Actueel 445 keer gelezen

Rockanje - 6 jaar bestaat het alweer, de Christmas Gift Outlet in Rockanje! En de dames van Net Wat Anders Kerst- thema- en relatiegeschenken hebben er weer zin in!

'Na weer vele klanten in onze showroom te hebben ontvangen voor het uitkiezen van mooie kerstpakketten hebben we de showroom weer omgetoverd tot gezellige Christmas Gift Outlet': vertelt Annieta Klip. In de outlet zijn mooie, leuke cadeaus te vinden om weg te geven met Kerst of gewoon voor uzelf. Bekende merken zoals PTMD, Janzen, Gusta, Ted Sparks, Rituals, Samsonite, Laquiole etc. zijn er te vinden en gunstig geprijsd zoals u bij een outlet mag verwachten.

'Mensen worden ieder jaar echt verrast door het uitgebreide assortiment en de leuke prijzen. We hebben veel vaste klanten, iedereen is altijd zo enthousiast en we krijgen veel leuke reacties dus het is echt een feestje om te doen' aldus Annieta Klip en Marjan Ruijs. Naast de mooie spullen zijn er uiteraard ook dit jaar weer de ook amarylissen te koop. De bloem die met Kerst niet mag ontbreken en die zorgt voor de extra Kerstsfeer in huis.

Zoals inmiddels bekend, is de outlet echt maar 2 weekenden per jaar geopend dus mis het niet! De start is op vrijdag 14 december van 13.00 tot 19.00 uur. Zaterdag 15 december en natuurlijk de zondag van de gezellige, jaarlijkse Kerstmarkt van Rockanje zijn zij open van 11.00 tot 16.00 uur.

Het weekeinde erop opent de outlet weer haar deuren! Vrijdag 21 december van 13.00 tot 19.00 uur en de laatste dag is op zaterdag 22 december van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Ga gezellig langs voor de leuke kerstsfeer en geniet van de leuke spulletjes onder het genot van warme chocomel of bubbels en een lekker hapje!

Locatie: Zeeweg 3, Rockanje

Foto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant