Afbeelding

Speuren in de duinen!

Actueel 327 keer gelezen

Rockanje - Omdat er in de winter geen blaadjes aan de bomen zitten, kun je in deze tijd van het jaar gemakkelijk reeën zien. Zeker in de duinen van Oostvoorne. In tegenstelling tot de reeën voelen rendieren zich niet thuis in de onze duinen en zul je naar het hoge noorden moeten om ze te zien. Maar niet in de kerstvakantie! Stichting Het Zuid-Hollands Landschap organiseert van zaterdag 22 december t/m zondag 6 januari een leuke rendierenspeurtocht voor kinderen. Kom naar bezoekerscentrum Tenellaplas en speur mee!

In het bezoekerscentrum Tennellaplas toveren ze je om tot rendier en ga je op pad. Samen met je vader, moeder, oma of opa leer en ontdek je onderweg alles de duinen. De route hebben ze alvast voor je uitgestippeld met leuke opdrachten en vragen. Onderweg kom je vast nog veel meer tegen: sporen van dieren bijvoorbeeld. Ben je uit gespeurd dan staat er binnen in het bezoekerscentrum een knutseltafel klaar, waar je iets moois kunt maken voor thuis. En.... zorgen ze voor wat lekkers, want rendier zijn is best hard werken.

Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? En zin in een beetje actie in de kerstvakantie? Kom dan naar het bezoekerscentrum. Vooraf aanmelden is niet nodig, loop gewoon even binnen.

Bezoekerscentrum Tenellaplas is in de kerstvakantie dagelijks geopend van 10.00 - 16.30 uur (op maandag vanaf 13.00 uur geopend). Kinderen betalen € 4,50 (groot)ouders wandelen gratis mee. Meer informatie op www.zhl.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant