Afbeelding
Foto: JosUijtdehaage

Voorverkoop van start bij Holland Vuurwerk

Actueel 977 keer gelezen

Oostvoorne – Sinds deze week is het assortiment vuurwerk van Holland Vuurwerk te bezichtigen in het pand van Holland Buiten naast bouwmarkt Formido op industrieterrein Pinnepot in Oostvoorne.

De voorverkoop van het vuurwerk op de webshop van Holland Vuurwerk (www.hollandvuurwerk.nl) is ook deze week begonnen en voor de liefhebbers die het vuurwerk graag zelf even willen bekijken of in handen willen hebben, staan Hidde Veenstra en zijn medewerkers tot en met het einde van dit jaar klaar om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over het uitgebreide assortiment aan voor de Nederlandse markt goedgekeurd vuurwerk dat bij Holland Vuurwerk te koop is.

Siervuurwerk
'We hebben bij de inkoop van ons vuurwerk voor dit jaar vooral veel aandacht besteed aan siervuurwerk,' zegt Bas Kleisterlee van Holland Vuurwerk. 'Mooie potten, extra gevuld. De belangstelling voor siervuurwerk groeit al jaren en ik begrijp wel waarom. Zo heb ik bij voorbeeld nog nooit iemand horen klagen over siervuurwerk dat wordt afgestoken. Als mensen klachten hebben, dan gaat het bijna altijd over het 'knalwerk'. Natuurlijk verkopen we dat ook, maar we juichen de groeiende belangstelling en vraag naar siervuurwerk wel toe.'

Openingstijden
Tot en met donderdag 27 december: 10.00 tot 18.00 uur; vrijdag 28, zaterdag 29 en maandag 31 december: 08.00-20.00 uur; zondag 30 december showroom open voor losse verkoop. Holland Vuurwerk, Westvoorneweg 22, Oostvoorne.

Foto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant