Maggie is een echte
Maggie is een echte "kat uit de boom kijker"

Lieve Maggie zoekt een baasje met ervaring

Actueel 224 keer gelezen

Spijkenisse - Maggie is een lapjes-witte poes van ongeveer 10 jaar oud en zij is in het asiel terecht gekomen omdat haar baasje is overleden.

Zij zoeken voor deze lieverd een baasje met ervaring, omdat helaas is gebleken dat Maggie suikerziekte heeft. Om Maggie zo goed mogelijk te kunnen reguleren wat betreft de insuline die zij nodig heeft, verblijft zij in een gastgezin. Het gaat nu gelukkig zo goed met haar dat ze op zoek kunnen naar een nieuw baasje. Het gastgezin kan je uitleggen wat Maggie's behandeling inhoudt en hoe je dit makkelijk zelf kunt doen.

Maggie is een "kat uit de boom kijker" dit wil zeggen dat zij heel even nodig heeft om in te schatten wie je bent en wat je komt doen. Eenmaal kennis gemaakt, ontpopt zij zich in een lieve rustige dame die zo af en toe kan genieten van een speeltje met catnip. Ze lijkt wat moeite te hebben om mannen te vertrouwen.

Ben jij op zoek naar een lieve rustige poes die binnen wil blijven en is het bij jou thuis heerlijk rustig? Heb je ervaring of wil je graag meer informatie? Stuur dan een e-mail naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl en geef een korte omschrijving van jezelf en je thuissituatie, zoals leeftijd, eventuele andere katten en honden en of er kinderen in huis zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant