Afbeelding

Kerstboominzameling en -verbranding in Westvoorne

Actueel 916 keer gelezen

Westvoorne - De kerstboomverbranding vindt dit jaar plaats op woensdag 9 januari 2019 op het strand bij de 1e Slag in Rockanje. Het vuur wordt ontstoken om 19.00 uur. Voorafgaand worden de bezoekers muzikaal ontvangen door dweilorkest 'De Dorsvlegels' en wordt warme chocolademelk en glühwein geschonken.

Net als vorig jaar jaar kunt u uw kerstboom inleveren in Oostvoorne en in Rockanje. In Oostvoorne kan dat op het parkeerterrein De Ruy (bij de ingang via de Burgemeester Bolwidtweg). In Rockanje kan dit op het parkeerterrein aan de Kerkweg. U kunt uw kerstboom inleveren 15.00 en 17.00 uur. Voor elke kerstboom die u langs brengt, krijgt u een vergoeding van € 0,50.

Inzamelen aan huis

De gemeente biedt ook de mogelijkheid om kerstbomen bij u thuis op te halen. Dit kan alleen als u minimaal 10 kerstbomen aanbiedt. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, moet u dit vooraf aanmelden bij het Servicepunt, via het webformulier op www.westvoorne.nl of via telefoonnummer 14 0181. Ook als u de bomen thuis laat ophalen krijgt u een vergoeding € 0,50 per boom in de vorm van een bon. Deze bon kunt u tot en met 25 januari 2019 verzilveren bij het ServicePunt in het gemeentehuis in Rockanje. Het aanmelden van kerstbomen voor de inzameling aan huis is mogelijk tot dinsdag 8 januari 2019.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant