Dit jaar speelt toneelvereniging ICC uit Tinte het toneelstuk 'Het is hier fantastisch' dat geschreven is door Michael Pertwee en John Chapman
Dit jaar speelt toneelvereniging ICC uit Tinte het toneelstuk 'Het is hier fantastisch' dat geschreven is door Michael Pertwee en John Chapman

ICC uit Tinte speelt 'Het is hier fantastisch'

Actueel 658 keer gelezen

Tinte - Dit jaar speelt toneelvereniging ICC uit Tinte tijdens haar uitvoeringen het toneelstuk 'Het is hier fantastisch' dat geschreven is door Michael Pertwee en John Chapman.

Een korte indruk: in het zuiden van Portugal gaat de nieuw gebouwde luxe villa L'Aranjina voor het eerst in de verhuur. Om de eerste vakantievierders daar te verwelkomen, wordt een gepensioneerde militair als gastheer ingeschakeld. Deze vervult zijn rol, zeker vanuit zijn eigen optiek bezien, met verve. Zijn licht chaotische gedrag echter en het verliezen van zijn onmisbare bril, maar daarbij ook zeker zijn liefde voor de drank, zorgen er voor dat niet alles precies verloopt zoals gepland.

Een per ongeluk gemaakte dubbelboeking voor de eerste vakantieweek in L'Aranjina zorgt al direct voor problemen. Dat het bij beide boekingen gaat om 'stelletjes' die er, zonder medeweten van de partners thuis, tussenuit gepiept zijn, geeft extra complicaties en het feit dat de gastheer aanvankelijk niet door heeft met twee 'verschillende' stelletjes van doen te hebben, maakt het geheel licht hilarisch. Daarnaast leiden een gemis aan personeel, een totaal onverwacht familiebezoek, de komst van een goede oude vriend en ook die van de 'echte partner' van een van de aanwezigen tot een, zeg maar, wat complexe toestand op het toneel.

Toneelvereniging ICC Tinte speelt dit onderhoudende en vooral humoristische stuk voor u op zaterdag 26 januari, vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari in het Verenigingsgebouw aan de Strypsedijk 50A in Tinte en nodigt u van harte uit één van haar uitvoeringen bij te wonen. Kaarten kosten € 5,00 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen tot 12 jaar en kunnen gereserveerd worden via telefoonnummer 0181-402524 of door te mailen naar toneel@kerktinte.nl. Geef uw naam, telefoonnummer, de avond van uw keuze en het aantal personen waarvoor u reserveert door.

Aanvang van de voorstellingen is 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. ICC kijkt naar u uit!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant