Afbeelding

Volksuniversiteit: filmzondag met 'The Village'

Actueel 217 keer gelezen

Oostvoorne - Na de feestdagen in december en nu de kruitdampen zijn verdwenen, is het weer tijd voor de jaarlijkse filmzondag van de volksuniversiteit Westvoorne.

Die filmzondag vindt plaats in cultureel centrum De Man op 27 januari a.s. Ze hebben gekozen voor de film The Village, die zich afspeelt in een klein Engels dorp in het eerste kwart van de twintigste eeuw. Het contrast tussen arm en rijk is op het platteland groot, de gezagsverhoudingen lijken vast te liggen en de Eerste wereldoorlog bereikt Engeland. De boerenfamilie Middleton probeert te overleven, waarbij de oudste zoon een uitweg zoekt door zich aan te melden voor het front op het vasteland. Het is een boeiend portret geworden van het landleven in deze roerige tijd.

De filmzondag is van 14.30 uur tot circa 22.15 uur met halverwege een pauze met buffet. De kosten bedragen € 37,50 en dat is inclusief buffet, drankje en koffie/thee. Voor deze fijne filmzondag kunt u zich nog tot en met zaterdag 19 januari opgeven via de website www.volksuniversiteit.nl/westvoorne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant