Afbeelding

Opnieuw een bijzondere muziekavond in Stuifakkers

Actueel 307 keer gelezen

Rockanje - Op vrijdag 18 januari 2019 vindt er in Stuifakkers te Rockanje weer een SWOR/Trefpunt avond plaats. De avond wordt verzorgd door het Bruinisser visserskoor samen met de Egerländerkapel "Die Grevelinger Musikanten".

Samen en afzonderlijk van elkaar zullen zij hun muzikale kwaliteiten tonen in zaal het Getij van het woonzorgcentrum. De Alpenkapel uit Oude Tonge, geen onbekende in Rockanje, zal voor de pauze een Tiroler sfeer creëren door middel van hun gezellige Egerländer muziek maar ook door meezingers en inhakers. Aangepaste kleding van Kapel in combinatie met harmonieus en melodisch prachtige werken, en ook het après-ski genre zorgt daar voor. Na de pauze staat de bühne geheel ter beschikking van het bekende Bruinisser Visserskoor. Het koor bestaat ruim twintig jaar, en staat onder de deskundige leiding van Nelleke Bruggeman. De leden zijn niet allemaal vissers, maar de meesten hebben wel met het water te maken. Ze werken aan boord of varen elders. In ieder geval vinden zij het leuk om met elkaar voornamelijk Nederlandse ballades en zeemansliederen te zingen, en ze komen natuurlijk ook voor de gezelligheid naar Rockanje.

Om 19.00 uur gaan de deuren aan de Briggemandreef 2 open, en kan er desgewenst een kopje koffie worden gebruikt. Terwijl om 19.30 uur het optreden start dat voor alle ouderen uit Westvoorne gratis toegankelijk is.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant