Afbeelding

Verkiezing van de Mooiste Hond 2019 barst los

Actueel 729 keer gelezen

Westvoorne - De Verkiezing van de Mooiste Hond 2019 is van start gegaan. Baasjes kunnen vanaf nu hun mooiste hond aanmelden en maken daarmee kans op de titel "Mooiste Hond van Westvoorne" of misschien zelfs wel van heel Nederland. Het aanmelden van honden is mogelijk tot en met 19 februari 2019 via www.mooistehond.nl. 

Vanaf 5 februari kunnen inwoners van de gemeente stemmen op de genomineerde honden, die daarmee kans maken op felbegeerde titels. De titels worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar. De finale vindt plaats tijdens het dierenfestival Animal Event op zondag 5 mei. De provinciewinnaars strijden dan tegen elkaar om de titel 'Mooiste Hond van Nederland' en worden beoordeeld door een deskundige jury. Aan alle gemeentewinnaars wordt tijdens het evenement een certificaat uitgereikt.

De verkiezing 'Mooiste Hond van Nederland' wordt mede mogelijk gemaakt door Farm Food Hondenvoeding en Animal Event en is naar idee van Pronk's Dogshop.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant