Afbeelding
Foto: PR

DJ cursus PUSH in Cultureel Centrum De Man

Actueel 212 keer gelezen

Westvoorne - De gemeente Westvoorne en Stichting Push hebben eind 2018 hun samenwerkingsverband weer nieuw leven ingeblazen. Push organiseert allerlei activiteiten voor zowel jong als ouder in de gemeentelijke locaties, zoals zaalvoetbal, slopen en creëren, handlettering en Fifi 19-toernooi.

De afgelopen zeven weken hebben twaalf jongeren tussen de 9 en 15 jaar, waaronder twee stoere meiden een dj-cursus gevolgd. De cursus was een groot succes zo blijkt, want de jongeren zijn heel enthousiast. De jongeren werken met dit programma ook aan succeservaring, het stimuleren van zelforganisatie en met je talent werken aan je toekomst. Afgelopen vrijdag 22 februari was de laatste les en het dak van De Man ging eraf! Familie en vrienden mochten komen kijken, luisteren en bewonderen! Ook wethouder Jorriena de Jongh en wethouder Wilbert Borgonjen waren aanwezig om te genieten van de prestaties van de jongeren. De cursus was in de Strandzaal van Multifunctioneel centrum de Merel.

Meer weten over activiteiten die worden georganiseerd in de gemeentelijke accommodaties? Kom op 10 maart naar Westvoorne Presenteert! Meer dan 50 verenigingen en stichtingen presenteren zich. Meer info: www.westvoorne.nl/westvoornepresenteert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant