Afbeelding

Clubkampioenschappen bij RTC: Lynn Driessen wint

Actueel 618 keer gelezen

Rockanje - Onlangs werden bij gymnastiekvereniging RTC in Rockanje de clubkampioenschappen gehouden. Er deden 23 deelnemers mee. De meiden hebben veel geoefend om hun oefening uit hun hoofd te leren.

Op de brug lieten ze mooie zwaaien en onder sprongen zien. Bij de sprong waren veel verschillende sprongen te zien: zweefrollen, handstand platval, arabieren en overslagen. Op de vloer hebben de meiden handstanden, radslagen, koprollen, kattensprongen, loopsprongen, overslagen en salto's laten zien. En de balk blijft altijd een spannend onderdeel, er werden hoge sprongen gemaakt, handstanden en koprollen, mooie assemble streksprongen, arabieren en overslagen af.

Bij de jongens is er geen balk maar rek, daar werd borstwaartsom en zwaaien laten zien en ook de brug is gelijk, daar werd hoog aan gezwaaid. Ze hebben allemaal hun best gedaan en dan is het tijd voor de prijsuitreiking, spannend……… Jongens niveau 19 op de 1ste plaats : Noah la Lau Voorinstap R1: 2 medailles: 2de Lize Boer en 1ste Nya Manshanden Instap D3: 1ste Lynn Driessen Pupil 1 en 2 D4: 1ste Linde Brand Jeugd 1 D4: 1ste Nienke Omvlee Keuze H: 1ste Naomi Brobbel Clubkampioene 2018-2019: Lynn Driessen

Na de wedstrijd werden de beste lotenverkopers van de Grote Clubactie in het zonnetje gezet. De 3 beste lotenverkopers kregen nog een extra prijsje. 3de Meike van Bommel 2deSuus van der Voorde en 1ste Tiffany van Kempen.

Gezocht nieuwe bestuursleden!

Ze zijn een leuke gym vereniging, maar met maar 4 bestuursleden is het bijna niet te doen. Ze hopen dat er nieuwe algemene bestuursleden zijn die hen willen helpen. Info: voorzitter@rtc-gym.nl De algemene ledenvergadering zal dit jaar op dinsdag 5 maart in de merel gehouden worden. In de (VIP) kleine ruimte, de deur gaat open om 19:45 uur en de vergadering zal dan om 20:00uur worden geopend door de voorzitter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant