Ons Genoegen tijdens een optreden in november
Ons Genoegen tijdens een optreden in november Foto: PR

Jaarlijkse winteruitvoeringen Ons Genoegen

Actueel 236 keer gelezen

Rockanje - Vrijdagavond 15 maart en zaterdagavond 16 maart organiseert muziekvereniging Ons Genoegen weer de jaarlijkse winteruitvoeringen. Ons Genoegen bestaat dit jaar 115 jaar. De winteruitvoeringen zijn de eerste optredens in Rockanje van dit feestelijke jaar.

Ons Genoegen sluit de winter af en kijkt het voorjaar met een frisse blik feestelijk en muzikaal tegemoet! Een zeer gevarieerd en verrassend programma zal er dan ook ten gehore gebracht gaan worden door het combo, de jeugddrumband, de gehele slagwerkgroep en het orkest. In de pauze worden er zoals gebruikelijk enveloppen met lootjes verkocht voor 50 cent per stuk en zijn er vele mooie prijzen te winnen.

Twee gratis kaarten voor donateurs
De donateurs hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen en hebben recht op twee vrijkaarten. Losse kaarten kosten € 10,00 en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. U kunt reserveren via concert@onsgenoegenrockanje.nl onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en uiteraard het aantal kaarten en welke avond u wilt bezoeken. (Als u donateur bent graag er nog bij vermelden: "vrijkaarten donateur") Eventueel telefonisch reserveren is mogelijk op maandagavond 4 en 11 maart tussen 18:30 en 19:30 uur via telefoonnummer 0181-404481.

De Winteruitvoeringen worden gehouden in "De Merel" aan de Dwarsweg te Rockanje en beginnen om 19.30 uur..

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant