Afbeelding

Doldwaze Sjaak zoekt een baasje met humor

Actueel 249 keer gelezen

Spijkenisse - Sjaak is een zwart-witte gecastreerde kater van ongeveer 3 jaar oud. Deze dol dwaze kater is met een gecompliceerde botbreuk gedumpt door zijn baasje.

Hij is geopereerd en na een lange tijd van herstel en revalidatie is nu bijna de tijd aangebroken dat Sjaak de clown uit mag gaan hangen bij een nieuw baasje. Sjaak vindt zichzelf erg grappig en om heel eerlijk te zijn vinden de medewerkers van het asiel dat ook, maar het is ook wel een ontzettende boef! Sjaak lijkt regelmatig te denken dat hij aan een spelshow deelneemt en wil dan ook kijken wat er achter deur 1 schuilt. Wie weet staat daar wel een bakje eten achter, vervolgens moet deur nummer 2 open, want daar zou zomaar eens een gaaf speeltje achter kunnen zitten. Wanneer een deur niet open gaat kan hij als een ware verliezer heel zielig gaan kijken en miauwen soms zelfs ook nog met een dramatische koprol en al erbij.

De dierenbescherming zoekt voor Sjaak een baasje met veel humor, maar ook met enige ervaring met dit type kat. Een huis met tuin waar Sjaak niet uit kan of groot afgeschermd dakterras voor Sjaak's eigen veiligheid, want hij denkt ook stuntman te zijn wat hij absoluut niet is! Een gezin met kleine kindjes raden zij af aangezien Sjaak ook echt een eigen wil heeft. Wil jij Super Sjaak wel eens ontmoeten, neemt dan contact op via kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant