De vrijwilligers van het dierenopvangcentrum zetten zich voor de dieren in het asiel
De vrijwilligers van het dierenopvangcentrum zetten zich voor de dieren in het asiel Foto: ROBIN UTRECHT

Altijd al (vrijwillig) hondenverzorger willen worden?

Actueel 288 keer gelezen

Kom naar de speeddate avond bij het Dierenopvangcentrum Spijkenisse! Op donderdagavond 7 maart organiseert Dierenopvangcentrum Spijkenisse een inloopavond tussen 19.00 en 21.00 uur bij het Dierenopvangcentrum. Je kunt dan met andere enthousiaste vrijwilligers speeddaten en ze het hemd van hun lijf vragen over alle werkzaamheden.

Ben je hierna net zo geïnspireerd als de huidige vrijwilligers, dan kun je direct een intakegesprek met een medewerker doen én wie weet kan er gelijk een proefdag ingepland worden! Natuurlijk mag je ook een kijkje nemen in de hondenkennels.

Enthousiaste hondenliefhebbers
De dierenbescherming zoekt gemotiveerde, serieuze hondenliefhebbers die graag de handen uit de mouwen steken. Je gaat namelijk aan de slag in de hondenkennels van het asiel. Gewapend met kaplaarzen, een tuinslang en een emmer sop zorg jij er, samen met je collega's voor, dat de dieren een heerlijk schoon verblijf krijgen. Ook de speelvelden moeten poepvrij worden gemaakt. Als alles weer fris is, kan er natuurlijk met de honden gespeeld worden!

Spreekt dit je aan? Kom dan eerst speeddaten op donderdagavond 7 maart tussen 19.00 en 21. 00 uur bij DOC Spijkenisse. Je bent van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant