Afbeelding

Hockeyschool Forcial van start op 16 maart

Actueel 315 keer gelezen

Rockanje - Wie als jongen of meisje tussen de 4 en 12 jaar wil kennismaken met de hockeysport kan meedoen aan de unieke vierweekse speltraining van MHV Forcial. Deze speciale kennismakingstraining voor beginners is ontwikkeld binnen de eigen hockeyschool en start op zaterdag 16 maart a.s..

Forcial, gelegen in de duinen van Rockanje, is een gezellige hockeyclub waar sportiviteit en plezier hand in hand gaan. 'Vanwege de positieve reacties van kinderen, organiseren we de kennismakingstraining nu voor de derde keer. Samen met onze beste jeugdtrainers hebben we ook voor deze editie een leuk programma gemaakt. Hierbij leer je de basisbeginselen van de hockeysport, maar ook het spelen in teamverband is een belangrijk onderdeel', zegt secretaris Paula Overbeek.

Zaterdagochtend

De hockeyschool start op 16 maart en zal vier weken lang op zaterdagochtend plaats vinden. De kosten voor deze vier lessen bedragen slechts € 30,-. Lijkt het je leuk om deel te nemen, meld je dan nu aan via: hockeyschool@forcial.nl. En besluit je lid te worden, dan krijg je een hockeystick cadeau.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant