Vergeten doen we het nooit, al is het al bijna 14 jaar geleden......(Foto: Jos Uijtdehaage)
Vergeten doen we het nooit, al is het al bijna 14 jaar geleden......(Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Inhoudelijke behandeling moordzaak Toledo

Actueel 1.091 keer gelezen

Oostvoorne - 'Kofferbak moord in Oostvoorne'. Dat is de titel waaronder in de vorm van een blog artikelen, visies, veronderstellingen en misschien ook wel tips worden geschreven. Het gaat hier om de gruwelijke moord op Caroline van Toledo. Deze moord is gepleegd in september 2005. Dat is straks al weer 14 (!) jaar geleden.

Toch zal de komende maand dit levensdelict weer volop in de belangstelling komen. Want eindelijk zal de Rotterdamse rechtbank begin april deze zaak inhoudelijk gaan behandelen. Hoe groot is de kans dat hoofdverdachte Leon van M zal worden veroordeeld? Was er, zoals wordt vermoed, een handlanger? Is Caroline gestikt of kwam ze door een andere oorzaak aan haar gewelddadig einde? Allemaal vragen waar nog geen antwoorden op zijn.

Blog
Afgelopen week verscheen op de blog 'Kofferbak moord in Oostvoorne' het eerste artikel onder de naam: 'Wie het weet, mag het zeggen. Wie het niet weet, mag het ook zeggen.'

Ga naar 'kofferbakmoord in Oostvoorne' op www.blogger.com en geef uw eigen mening, uw tips of uw eigen kijk op deze lang slepende kwestie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant