Zaterdag 6 april van 10.00 tot 16.00 uur openen de tuinders hun deuren
Zaterdag 6 april van 10.00 tot 16.00 uur openen de tuinders hun deuren Foto: RolfvanKoppen

Kom in de Kas vol wereldse wonderen!

Actueel 332 keer gelezen

Voorne-Putten - De Nederlandse glastuinbouw is werelds! Van oorsprong tot afzet, van import tot export, en van wereldse tradities tot wereldse gerechten.

Tijdens Kom in de Kas op zaterdag 6 april kan de consument kennis maken met deze verrassende wereld die achter het glas van de kas schuil gaat. Van 10.00 tot 16.00 uur openen de tuinders hun deuren om de mensen te laten zien en te laten ervaren wat voor moois er allemaal groeit in de kassen.

Over Kom in de Kas
Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw en wordt in 2019 voor de 42e keer georganiseerd. In regio Voorne Putten nemen veertien bedrijven deel om te laten zien waar ze trots op zijn: mooie, verse, gezonde en veilige natuurproducten. Ieder bedrijf heeft iets eigens te bieden en er worden bijzondere activiteiten georganiseerd. Parkeren kan bij de deelnemende bedrijven, maar het advies is om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Kom in de Kas is gratis toegankelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis en Rabobank.

Volg Kom in de Kas ook via Facebook, Instagram en Twitter. Voor meer informatie kijk op www.komindekas.nl of www.boerentuinders.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant