Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Avondvierdaagse Westvoorne

Actueel 917 keer gelezen

Rockanje - De jaarlijkse Avond-Vierdaagse in de gemeente Westvoorne, wordt voor de 45ste keer gehouden. De start van deze 44ste Avond-Vierdaagse zal zijn op dinsdag 14 mei 2019, vanuit Zorgcentrum de Stuifakker, gevestigd aan de Briggemandreef 2 te Rockanje.

De afstanden, die er gewandeld kunnen worden, zijn de 5 km, de 10 km en de 15 km, per avond. De routes gaan door en langs de duinen, over het strand, maar ook de polders rond Rockanje worden aangedaan door de langere afstanden.

Start: 15 km om 18:00 uur; overige afstanden 18:30 uur.
Vrijdag start ook de 10 km om 18:00 uur en de 5 km om 19:00 uur ivm de muziek.

Voor een goed overzicht van inschrijfadressen en andere wetenswaardigheden raden zij u aan om de website te bezoeken: www.avondvierdaagsewestvoorne.nl

Zoals u ziet is er voor elk wat te wandelen. Uiteraard zou dit niet mogelijk zijn zonder de sponsors, die de organisatie van de Avond-4-Daagse alvast langs deze weg hartelijk wil bedanken.

De organisatie van de Avond-4-Daagse te Westvoorne en de sponsors, hopen dan ook u terug te zien in de week van 14 tot en met 17 mei 2019 in Rockanje om te genieten van de natuur en het wandelen.

Archieffoto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant