Op Koningsdag 27 april van 12:00 tot 15:00 uur kan iedereen afscheid komen nemen van Gertjan
Op Koningsdag 27 april van 12:00 tot 15:00 uur kan iedereen afscheid komen nemen van Gertjan

Gertjan verlaat Formido Oostvoorne

Actueel 2.348 keer gelezen

Oostvoorne - Na 30 jaar trouwe dienst bij Formido Oostvoorne verlaat bedrijfsleider Gertjan de zaak.

Op 20 maart 1989 is hij begonnen bij Gert de Vries. Als broekie kwam hij als vaste kracht in dienst. Hij groeide snel op de carrière ladder naar een succesvolle bedrijfsleider. Natuurlijk zijn er hoogte- en dieptepunten in zo'n lange periode. Het ergste dieptepunt is de brand in de Formido aan de Voorweg in Oostvoorne in april 1996. Gertjan en zijn team zijn niet bij de pakken neer gaan zitten, maar hebben de neuzen in dezelfde richting gestoken en zo zijn ze allemaal gaan werken om er weer een mooi pand van te maken. Dit pand is groots geopend in november 1996.

Met dit geweldige team zijn er leuke activiteiten ondernomen. Zoals een zeskamp, samen met de assistent bedrijfsleider als paashaas door Oostvoorne gereden en een bowlingfeest. Kort geleden nog een verrassingsfeest voor Gertjan omdat hij 30 jaar in dienst is. Elk jaar werd er iets geregeld voor het personeel. Het wel bekende Happy Days was een groot succes. Deze hadden altijd een thema; een racecircuit is er gemaakt en er is een Hawaï feest geweest. Hierbij moest natuurlijk wel het juiste strandzand zijn en geen ophoogzand. Dus werd in alle vroegte, 's ochtend om 7:00 uur, het verkeerde zand weg geschept en het juiste zand alsnog gestort!
Het pand aan de Voorweg voldeed niet meer en er was een nieuw bestemmingsplan. September 2012 werd er een spiksplinternieuw pand geopend door Gertjan. Dit prachtige pand staat aan de Westvoorneweg. Wat is er ontzettend veel werk verricht door Gertjan en zijn team. Wat was en is hij trots op dit nieuwe Formidopand.

Gertjan heeft alles over voor de klanten en legt ze in de watten, zoals hij het zelf zegt. Als hij extra moest komen werken op zijn vrije dag, geen probleem, even naar Rotterdam, om iets op te halen voor een klant, geen probleem, hij draait er zijn hand niet voor om. Zat de bezorgservice helemaal vol, dan ging hij op pad met zijn eigen auto om de klant zijn goederen te brengen. De klant was koning bij Gertjan. Mocht een personeelslid vrij willen en het kon niet, Gertjan kwam wel extra werken en zo zouden wij nog wel even door kunnen gaan.

Op Koningsdag horen natuurlijk een oranje tompouce en oudejaarsdag oliebollen. Gertjan bracht ze mee, want de klanten moesten het goed hebben.

Bij het personeel was het een grote schok toen de mededeling kwam dat Gertjan Formido gaat verlaten. Vele tranen zijn er gevloeid. Hoe toepasselijk is het dat deze koning op Koningsdag een afscheid krijgt, een Koninklijk afscheid. Op zaterdag 27 april van 12:00 tot 15:00 uur kan iedereen afscheid komen nemen van Gertjan. Daarna gaat hij op een welverdiende vakantie. Gertjan gaat gemist worden......!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant