Afbeelding
Foto: WTAC waterstad

Tweede Clubrit-fietsseizoen 2019 WTAC-Waterstad

Actueel 297 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op zondag 28 april organiseert WTAC Waterstad een clubrit waarbij alle groepen (A, B, C en D) een andere route fietsen. Het bestuur nodigt leden en niet leden uit om deel te nemen aan één van de boven omschreven ritten.

Het is bij uitstek de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe je in groepsverband, met alle voordelen vandien, lekker kan genieten van fietsen in de natuur. Een ideale gelegenheid om bij te praten met diegene die zijn of haar eerste kilometers gaat maken. De totale lengte van de diverse ritten zijn voor de A groep 125 km., voor de B groep 90 km., voor de C groep 80 km., en de D groep bepaalt ter plaatse de route en afstand. Leden worden gevraagd in het nieuwe clubtenue te fietsen. Op de website is naast actuele informatie over de diverse routes: www.wtac-waterstad.nl. Vertrek en aankomst zijn vanaf het clubgebouw aan de Maarten Luther Kinglaan 9 in Hellevoetsluis. Vertrektijd 09:00 uur, inschrijven vanaf 08.30 uur. De diverse groepen rijden met verschillende gemiddelde snelheden: A-Groep< 30 km. B-Groep< 28 km. C-Groep< 25 km. D-Groep<20 km. De clubrit wordt voorgereden door ervaren wegkapiteins. Het motto is 'samen uit samen thuis'!

Voor leden wordt een bijdrage van € 3,00 voor 2x koffie/thee + 1x appelpunt gevraagd en voor niet leden zijn de kosten € 6,00 (bij de start vooraf te voldoen). Deelnemers die geen toerfietskaart van de NTFU of lid zijn van de KNWU zijn niet verzekerd. Het is verstandig om vooraf via de NTFU een dagverzekering af te sluiten of ter plekke lid te worden van WTAC-Waterstad (dan bent u per direct verzekerd). Info: pr@wtac-waterstad.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant