De leden van Wandelclub Rockanje maken wekelijks mooie tochten in en rond Rockanje.
De leden van Wandelclub Rockanje maken wekelijks mooie tochten in en rond Rockanje.

Sportief wandelen? Ga mee met Wandelclub Rockanje

Actueel 608 keer gelezen

Rockanje - Wandelclub Rockanje is een sportieve, gezellige club, die een gevarieerd programma biedt voor iedereen die van een lekkere wandeling houdt, zijn conditie wil verbeteren en ook de omgeving beter wil leren kennen.

Iedere woensdagavond – weer of geen weer - starten zij om 19.00 u. bij het Badhotel aan de 2e Slag te Rockanje of op een andere locatie in de omgeving.

Startplaats
Het programma, te vinden op www.wandelclubrockanje of op Facebookpagina Wandelclub Rockanje geeft de juiste startplaats aan. De wandelingen zijn meestal 5 à 6 km en gaan over het strand, door bos, duinen, of een karakteristieke dorpskern op Voorne-Putten. U komt op plekjes waar u nog nooit geweest bent!

Looptrainster
Ze worden professioneel begeleid door een looptrainster. Een 'warming up' en 'cooling down' behoren tot de vaste onderdelen van de avond. Regelmatig wordt het wandelen afgewisseld met (loop)oefeningen. En een paar keer per jaar is er op zaterdag een langere wandeling waaraan iedereen deel kan nemen. Graag nodigen ze u uit, sportief of (nog) niet, om geheel vrijblijvend een keer met hen mee te wandelen. Even aanmelden en iedereen is welkom! Meer informatie op www.wandelclubrockanje of bij looptrainster Lenie Schilt lschilt@planet.nl. tel: 06-30694407

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant