De leden van de meest recente beginnersgroep van Voorne Atletiek lopen inmiddels probleemloos vijf kilometer achtereen.
De leden van de meest recente beginnersgroep van Voorne Atletiek lopen inmiddels probleemloos vijf kilometer achtereen.

Beginnerscursus bij Voorne Atletiek start woensdag

Actueel 267 keer gelezen

Brielle/Oostvoorne - Volgende week woensdag 8 mei, start er bij Voorne Atletiek weer een cursus voor beginnende lopers. Loop je al langer met het idee om iets aan je conditie te doen, dan is dit een kans.

Elke woensdagochtend en vrijdagochtend vanaf 9.00 uur wordt er getraind vanaf het voetbalterrein van OVV in Oostvoorne. Het einddoel van deze beginnerscursus is om 5 kilometer non-stop te kunnen hardlopen.

Kennismaken
De beginnerscursus is in het bijzonder voor de beginnende hardloper, die samen met andere beginnende lopers kennis wil maken met de loopsport. Tot de zomervakantie wordt er 2x per week getraind, onder toezicht van deskundige trainers. De belasting van de trainingen wordt geheel afgestemd op het niveau van de groep.

Kinderoppas
Op de trainingsochtenden is kinderoppas mogelijk. Deze is door de lopers/loopsters zelf geregeld; de kosten zijn 2 euro per kind per keer. De trainingen vinden grotendeels plaats in het duingebied van Oostvoorne en bestaan niet alleen uit lopen, maar ook uit oefeningen, de warming-up en de cooling-down.De eerste vier trainingen zijn gratis, daarna word je lid van van Voorne Atletiek. Voor meer info mail naar vavoorzitter@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant