Afbeelding

Spetterend laatste Koffieconcert door Dominic Seldis en James Pearson

Actueel 291 keer gelezen

Oostvoorne – Op zondag 12 mei a.s. komt de bekende contrabassist Dominic Seldis naar Oostvoorne voor een koffieconcert in het Cultureel Centrum De Man. Hij wordt op de piano begeleid door James Pearson. Zij brengen een heerlijke ochtend vol muziek en humor onder de noemer "Stand Up Bass". Een leuk cadeautje voor moeders?

Dominic Seldis is vooral bekend als jurylid in Maestro. Zijn aanvoerdersrol bij het Koninklijk Concertgebouworkest combineert hij met virtuoze soloconcerten over de hele wereld.

In Stand Up Bass valt veel te lachen en te genieten. Dominic combineert prachtige muziek met humoristische verhalen over zijn instrument. In een klassieke omgeving, maar ook met uitstapjes naar bijvoorbeeld jazz en tango. Pearson schittert in meeslepende improvisaties. Het zal een geweldig laatste koffieconcert van dit seizoen zijn.

Het concert begint om 11:30 en eindigt ca. 13:30. Kaarten à 15,-- euro per persoon zijn aan de zaal verkrijgbaar. De toegang is gratis voor begunstigers van de Stichting Concertleven Westvoorne en voor jongeren tot 21 jaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant