Het echtpaar Schruijer-Kerhof uit Oostvoorne was afgelopen maandag 55 jaar getrouwd. (Foto: Jos Uijtdehaage)
Het echtpaar Schruijer-Kerhof uit Oostvoorne was afgelopen maandag 55 jaar getrouwd. (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Echtpaar Schruijer-Kerkhof al 55 jaar bij elkaar

Actueel 575 keer gelezen

Oostvoorne – Afgelopen maandag bezocht burgemeester Peter de Jong het echtpaar Schruijer-Kerkhof, dat die dag de 55ste huwelijksdag vierde. Namens de gemeente Westvoorne kwam De Jong het echtpaar aan de Vlinderslag in Oostvoorne feliciteren.

Dirk Schruijer (78) is een geboren en getogen Vlaardinger die zijn in Schiedam geboren en getogen vrouw Suzanne Schruijer-Kerhof (74) ontmoette op de hondensport. 'Mijn zus had een hond,' vertelt Suzanne en ik ging met haar mee naar de hondentraining, daar zag ik Dirk en de vonk sloeg meteen over.'

Metaaldraaier
Tot aan zijn pensionering in 2001 werkte Dirk Schruijer als metaaldraaier bij scheepswerf Wilton-Feijenoord. Het echtpaar kwam bijna tien jaar geleden in Oostvoorne wonen. 'Een beetje dichter in de buurt van onze twee zoons die allebei in Rockanje wonen,' zegt Suzanne, die nooit spijt heeft gehad van haar komst naar Oostvoorne.

Etentje
Het echtpaar Schruijer-Kerkhof, dat nog in goede gezondheid verkeert, heeft twee kinderen en vier kleinkinderen (twee jongens en twee meisjes). Een etentje met familie en vrienden om het bereiken van de 55ste huwelijksdag te vieren zit in de planning.

Foto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant