De jeugdjudoka's van JC Ichikan beleefden een spannend superheldenkamp in het Samuel Naardenhuis is Oostvoorne.
De jeugdjudoka's van JC Ichikan beleefden een spannend superheldenkamp in het Samuel Naardenhuis is Oostvoorne.

Judoclub Ichikan organiseert superheldenjeugdkamp

Actueel 358 keer gelezen

Oostvoorne - Vorige week maandag 29 april stapten 25 judoka's van judoclub Ichikan het Samuel Naardenhuis te Oostvoorne binnen om daar tot en met woensdag deel te nemen aan het Superheldenjeugdkamp.

Zoals de naam al zegt, stond het kamp in het teken van superhelden. Om stipt 10 uur verschenen de eerste superhelden in pak op het kampterrein voor het superheldenspel, dat door het team van superheld Tygo werd gewonnen.

Macaroni
's Avonds waren de borden met macaroni niet aan te slepen om de superheldenhonger te stillen en daarna was het tijd voor levend stratego. Team rood won vrijwel alles. Na een korte nacht, begon de volgende ochtend met superhelden ochtendgymnastiek op de judomat, waar ook het ontbijt werd verorberd.

Zeskamp
Sommige superhelden leken 's middags tijdens de zeskamp wel te vliegen over de stormbaan, andere bleken (soms ongewild) meerder salto's achter elkaar te kunnen maken tijdens het bubbel-voetbal. 's Avonds keek de groep met de slaapzak op de judomat gezamenlijk naar de film 'The Incredibles 2'. Op woensdag was het tijd voor het zwaarste kamponderdeel: schoonmaken en opruimen. De groep en de leiding kijken terug op een super geslaagd kamp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant