Rob van Wijk ontvangt het eerste exemplaar van de nieuwe CD.
Rob van Wijk ontvangt het eerste exemplaar van de nieuwe CD. Foto: M. de Haas

Ger Vos presenteert nieuwe CD

Actueel 380 keer gelezen

Spijkenisse - Na afloop van zijn uitverkochte concert in Theater de Stoep heeft societyzanger én entertainer Ger Vos gisteravond het eerste exemplaar van zijn gloednieuwe CD 'Ger Vos Live in Concert' uitgereikt aan theaterdirecteur Rob van Wijk.

Deze live CD is opgenomen in 2018 tijdens de zevende editie van zijn jaarlijkse, steeds uitverkochte Feeling Good Tour in het Nieuwe Luxor theater in samenwerking met het grote orkest van Maurice Luttikhuis, dirigent van onder andere het Metropole Orkest en The New Symphonics.

Na ruim twintig jaar beroepsmatig artiest met optredens en grote events wereldwijd, keerde Ger weer terug naar Spijkenisse waar hij als kind opgroeide. Oude tijden herleefden en herinneringen kwamen weer boven in de grote zaal van theater de Stoep, met nummers van o.a. André Hazes, Doe Maar, Rob de Nijs, Shirley Bassey en The BeeGees. Met een geweldige live band onder leiding van Co Vergouwen heeft Ger er weer een ouderwets knallend feest van gemaakt zoals we van hem gewend zijn.

Voor iedereen die dit concert gemist heeft, geen nood! Noteer 10 mei 2020 alvast in uw agenda. Op deze tweede zondag in mei organiseert Ger in samenwerking met Theater de Stoep een unieke Moederdag. Zet uw dierbaren in het zonnetje en maak Moederdag compleet met een 'High Cocktail arrangement' na afloop van het concert en maak deze Moederdag tot in lengte van dagen onvergetelijk! Kaarten kosten € 30,00. Voor kaartverkoop zie de website van theater de Stoep of bel 0181-652222. Mailen mag ook naar annemieke@gervos.com
 

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant