Afbeelding

Vernieuwing accommodatie voetbalvereniging O.V.V. vertraagd

Actueel 336 keer gelezen

Oostvoorne - De gemeenteraad van Westvoorne heeft gisteravond tijdens de raadsvergadering het agendapunt over de voetbalaccommodatie van O.V.V. in Oostvoorne van de agenda afgehaald. Hierdoor is geen besluit genomen over het verstrekken van een krediet van €1.520.000 voor de verbouwing en gedeeltelijke nieuwbouw van de accommodatie van O.V.V. De verbouwing loopt hiermee vertraging op.

Wethouder Jorriena de Jongh, die onder andere de sportaccommodaties in haar portefeuille heeft, reageerde tijdens een schorsing van de raadsvergadering als volgt: "Ik had heel graag het voorstel voor de gedeeltelijke nieuwbouw van de accommodatie van O.V.V. met de raad besproken. Nu het punt niet is behandeld, betekent dit zeker uitstel voor O.V.V., terwijl de situatie nijpend is." Wat nu de volgende stap wordt, is aan de gemeenteraad.

De vorige gemeenteraad heeft op 23 januari 2018 een voorbereidingskrediet van €60.000 ter beschikking gesteld om de beste aanpak van de voetbalaccommodaties van O.V.V. en v.v. Rockanje te onderzoeken. Het voorstel voor de accommodatie van O.V.V. dat gisteravond op de agenda van de raadsvergadering stond, was daar een uitvloeisel van. Hierna zou het plan voor v.v. Rockanje volgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant