Afbeelding

Raad stelt besluit 1,5 miljoen uit door 'nieuwe informatie'

Actueel 308 keer gelezen

Oostvoorne - Het besluit om 1,5 miljoen in een nieuwe accommodatie voor OVV te stoppen is uitgesteld. Dat komt omdat de gemeenteraad zegt te beschikken over nieuwe informatie.

VVD-raadslid Jan Willem Driesprong vroeg vorige week aan het begin van de raadsvergadering om uitstel. Hij gaf aan over nieuwe informatie over OVV te beschikken. Die is volgens hem nodig om een weloverwogen besluit over de ruim 1,5 miljoen te kunnen nemen. De VVD'er denkt dat volgende maand wel te kunnen doen. De volledige coalitie van VVD, CDA, GBW, PvdA en D66 en raadslid Sommeling van IBW steunden zijn verzoek.

Wethouder Jorriena de Jongh (GBW) hoopt niet dat het uitstel langer dan een maand gaat duren, want dan begint het zomerreces en laat het besluit nog langer op zich wachten. Ook de voetbalclub uit Oostvoorne baalt enorm. Hun clubgebouw is zwaar verouderd. OVV praat al meer dan tien jaar met de gemeente Westvoorne over de accommodatie. De club heeft de afgelopen vier jaar daarom geen onderhoud meer gepleegd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant