Afbeelding

Winkeliers in de gemeente Westvoorne gaan de strijd aan

Actueel 345 keer gelezen

Westvoorne - Na weken van voorbereiding is de strijd om stemmen voor de titel 'Winkelier van het Jaar' tussen de winkeliers van de gemeente Westvoorne losgebarsten. Met de meest creatieve wervingscampagnes worden lokale inwoners opgeroepen om te stemmen via www.winkelierverkiezing.nl. Wie gaat er uiteindelijk met de titel vandoor? De winkelier die het meest klantvriendelijk is, de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt of de winkel met de meest trouwe klanten, die zelf ook graag mooie prijzen willen winnen? 

Kosten noch moeite worden door de winkeliers in de gemeente Westvoorne gespaard. Er wordt massaal gevlogd, geflyerd en op sociale kanalen gedeeld om klanten op te roepen om te stemmen. "Het is fijn dat juist wij, als lokale ondernemers die sfeer en authenticiteit aan de gemeente geven, nu een keer de aandacht krijgen die we verdienen", aldus een van de genomineerden. "Maar het werven van stemmen zorgt vooral voor een leuke, gezonde spanning tussen alle lokale retailers. Iedereen probeert elkaar te overtroeven met inzet en creativiteit om de meeste stemmen binnen te halen. Misschien wint straks een van de winkels uit onze gemeente de landelijke titel wel."

Wie nu stemt maakt kans op fantastische prijzen 
Van 23 mei tot en met 2 juli kunnen inwoners stemmen op hun favoriete winkel in één van de dertien categorieën op www.winkelierverkiezing.nl. Iedereen die stemt steunt niet alleen de lokale ondernemer, maar maakt zelf ook kans op fantastische  prijzen, zoals een hotelovernachting voor 2, € 100,– shoptegoed en een Ipad Pro. Winkeliers die nog niet zijn genomineerd, hebben tot 23 juni de tijd om hun winkel gratis aan te melden.

Over de Winkelier van het Jaar-verkiezing
Het Winkelier van het Jaar-concept omvat de grootste consumentenverkiezingen van Nederland voor lokale winkeliers. Consumenten kunnen stemmen op de beste winkelier in hun gemeente. Wanneer een winkelier als beste wordt beoordeeld en voldoende stemmen krijgt in een van de dertien categorieën, mag deze zich een jaar lang de beste winkelier van zijn gemeente noemen. Gemeentewinnaars maken automatisch kans op de provinciale en landelijke titel, die door een vakjury wordt toegekend. 

De Winkelier van het Jaar-verkiezing is een gezamenlijk initiatief vanReclamefolder.nl en Vote Company.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant