Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Feestelijke oplevering kwaliteitsimpuls Brielse Meer

Actueel 256 keer gelezen

Brielle - Wethouder Hamerslag van Gemeente Nissewaard en tevens voorzitter van de Landschapstafel Voorne-Putten, heeft bij de feestelijke oplevering van de Kwaliteitsimpuls Brielse Meer afgelopen woensdagmiddag een toespraak gehouden.

Dit vond plaats bij het familiestrand en de waterspeelplaats aan de Staaldiepseweg, Brielse Meer noordzijde. De kwaliteitsimpuls is financieel mogelijk gemaakt door het Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg, de  gemeente Nissewaard, de gemeente Westvoorne en de Landschapstafel Voorne-Putten.

Het Brielse Meer heeft vele nieuwe en verbeterde faciliteiten: steigers, strandjes, toiletvoorzieningen, wegen, parkeerplaatsen en verbeterde ruiterpaden; met de kwaliteitsimpuls hebben veel van de recreatieve voorzieningen aan het Brielse meer een metamorfose ondergaan.

In overleg met gebruikers en ondernemers in het gebied en met de gemeenten Brielle en Westvoorne zijn schetsontwerpen gemaakt, waarin de ambities van het recreatieschap, de gemeenten en de stakeholders zijn vertaald naar verbeterpunten voor het Brielse Meer. Om het beschikbare investeringsbudget optimaal in te zetten, is in overleg met de stakeholders gekozen voor de aanpak van een aantal zogenaamde 'hotspots'. En het resultaat mag er zijn. Na 5 maanden werkzaamheden op verschillende locaties langs het Brielse Meer liggen de recreatieve faciliteiten en spic en span bij!

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant