Koen van Es volgt Jan Spoon op in de toernooicommissie van TVO.
Koen van Es volgt Jan Spoon op in de toernooicommissie van TVO. Foto: WILVANBALEN

TVO anticipeert op continuering toernooi

Actueel 702 keer gelezen

Oostvoorne – Nog steeds is het jaarlijkse open seniorentoernooi van tennisvereniging TVO uit Oostvoorne springlevend. Waar de belangstelling voor de open clubtoernooien al jaren tanende is, daar slagen de toernooicommissie en het team van vrijwilligers die ieder jaar weer het toernooi op het TVO-park aan de Polderslaan neerzetten er nog steeds in om zowel in kwantitatief als in kwalitatief opzicht een meer dan acceptabel deelnemersveld te presenteren.

Waar het jaarlijkse open toernooi van E'68 in Brielle het sinds vorig jaar wegens gebrek aan deelnemers zonder een finaleweekeinde moet doen, daar stillen nog altijd heel veel bij het Hugo Lens Open de 'tennishonger', waardoor het vorige week een topdrukte was op het complex aan de Oostvoornse Polderslaan.

Vanzelfsprekend
'Maar dat de spelers inschrijven voor je toernooi mag je nooit is als vanzelfsprekend zien,' weet Jan Spoon, die na een klein decennium in de toernooicommissie dit jaar afzwaait als lid. 'Je moet altijd op de details blijven letten. En wat wel vanzelfsprekend is. Als wedstrijdleiding moet je een foutloos en vooral heel flexibel verloop van het toernooi realiseren. Gelukkig is dat al jaren in uitstekende handen bij onze wedstrijdleider Marjan de Willigen. Ze wordt dit jaar geassisteerd door Verty van Bergen en Leonie Rozemulder verzorgt de PR van het toernooi. Jawel, voor mij is het het laatste jaar als lid van de toernooicommissie, maar de opvolging is al geregeld. Er komt veel nieuw jong bloed in de commissie. Koen van Es neemt mijn plek in en verder treden Dick van Popering jr, Rosalie Hoogland en Aniek Valkenier toe tot de commissie. Ik weet zeker dat er ook volgend jaar weer een toernooi staat dat er zijn mag.'

Uitslagen:
Enkelspelen: DEA: 1. Mette Bultman; HEA: 1. Bob IJzelenberg; HEA17+: Daan Leenderts-Ashley Borgdorff 6-2, 6-4; HEB: Jonathan ter Horst-Bas de Klerk 4-6, 6-2, 6-2; HEC: Jordi de Rijke-Joël de Rijke 6-3, 6-2; HEC17+: Nick van Duijne-René van Reek 1-6, 6-2, 6-2; Dubbelspelen: DD617+: -Mukerji/Van Reek-Kan-t Mannetje/Van Popering-De Lange 7-5, 6-2; DD717+: Bokhorst/Bottelier-Bode-Van Buuren/Willemsen 6-1, 6-4; DD817+: Van Kempen/Van der Ven-Maassen/Zijlmans 6-3, 3-6, 6-4; HD3: Pieter van der Velde/Hadde van Reek-Harry van Reek/Remco van Reek 6-2, 6-3; HD4: Boot/Roddenhof-Van Amen/Bos 6-2, 6-4; HD5: Quak/Swartberg-Van Es/Mol 7-6, 6-2; HD617+: Van der Burg/Kern-Stins/Stolk 7-6, 4-6, 6-4; HD717+: Leenderts/Lievaart-Koedood/Rip 6-1, 6-1; HD817+: De Bot/Langendoen-Bootsma/ Poldervaart 4-6, 6-4, 6-2; GD617+: Martin Lankair/Georgette Wouts-Antoine van Schaik/Ishani Mukerji 6-3, 6-3; GD717+: Ron de Wit/Mirjam Krabbedam-Tjarco Koedood/Femke Talboom 6-4, 7-6; GD817+: Frank Kleijwegt/Annelies van Schaijk-Patrick en Marleen Kavelaars 6-2, 6-4.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant