Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Opoe Jaantje leest voor

Actueel 220 keer gelezen

Rockanje - Kinderen konden afgelopen zaterdag hun hart ophalen bij openluchtmuseum De Duinhuisjes waar opoe Jaantje voorlas uit de bekende boekjes van kabouter Piggelmee en opa Bram voor vrolijke accordeonmuziek zorgde.

In het zomerseizoen worden er altijd tal van leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. In de komende weken is er dus nog veel meer te doen. Zo is komende zaterdag 20 juli weer de jaarlijkse creamarkt. Een markt met kraampjes met leuke creatieve artikelen en demonstraties. Deze dag kunt u ook een 'HOP OP EN AF' combi bezoek brengen aan de molen in Oostvoorne en de Duinhuisjes. Het vervoer tussen de twee locaties is dan met een open boerenwagen met daarvoor een tractor.

Boerenboeldag

Op zaterdag 27 juli is weer de inmiddels alom bekende Boerenboeldag. Vanaf 13.00 uur kunt u de collectie voorwerpen uit grootmoederstijd en curiosa die onder de hamen komen, bekijken. De veiling start om 14.00 uur onder leiding van hun vaste veilingmeester Herman Zoetemeijer.

Kindermiddag

Op woensdag 31 juli is er een Kindermiddag, waarbij volwassenen uiteraard ook van harte welkom zijn. De kinderen kunnen hoepelen, stokpaardje spelen, op stelten lopen, sjoelen, knutselen en nog veel meer. Kinderen kunnen zich ook verkleden als Ot en Sien. Om 14.30 uur is er een poppenkastvoorstelling. De Kindermiddagen gaan niet door als het regent.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant