Het belooft een mooi seizoen te worden in het gezellige BREStheater! (Foto: Jos Uijtdehaage)
Het belooft een mooi seizoen te worden in het gezellige BREStheater! (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Razende start kaartverkoop nieuw seizoen BREStheater

Brielle - De kaartverkoop in BREStheater voor seizoen 2017-2018 is van start gegaan en verschillende voorstellingen beginnen nu al vol te lopen.

Voor Het Groot Niet Te Vermijden op 1 oktober zijn inmiddels geen kaarten meer verkrijgbaar. En de voorstellingen van Niet Schieten, Erik van Muiswinkel, de Rockacademie, De Waanzinnige Boomhut, Martijn Koning, Loes Luca, Jan Akkerman, Javier Guzman, Danny Vera, Vezpa gaan al hard.

Vergeleken met vorig jaar is er nu al een stijging merkbaar in het aantal verkochte kaarten, terwijl de bezetting in BREStheater afgelopen seizoen met 66 % al erg goed was. Dat belooft een mooi theaterseizoen te worden.

Het Land van ANWB

Vorig jaar was BREStheater zevende in de categorie 'meest gastvrije theater' bij de ANWB-theaterverkiezing. Dit jaar kunt u weer meestemmen (t/m 31 juli) via www.anwb.nl/theaterverkiezing.

Wilt u niet achter het net vissen bij uw favoriete voorstelling? Wees er dan op tijd bij, want op = op. Ga naar www.brestheater.nl en bestel uw kaarten online of stuur uw bestellijst door via kaartverkoop@brestheater.nl. De email wordt t/m 5 september wekelijks behandeld.