Het Buytenlust Festival beleeft volgende week zaterdag zijn tweede editie op de Oostvoornse Hofweide. * Archieffoto: Jos UIjtdehaage.
Het Buytenlust Festival beleeft volgende week zaterdag zijn tweede editie op de Oostvoornse Hofweide. * Archieffoto: Jos UIjtdehaage. Foto: Jos Uijtdehaage

Buytenlust Festival neemt weer bezit van de Hofweide

Oostvoorne - Volgende week zaterdag wordt de Hofweide in Oostvoorne voor het tweede achtereenvolgende jaar omgetoverd tot een passend toneel voor het sfeervolle BuytenLust festival.

Een festival dat u niet mag missen, met muziek, Food- en Lifestyle market en lekker eten en drinken verzorgd door een variƫteit aan foodtrucks.

Old timers
Ook is er een scala aan old timers te bewonderen. Als contrast tonen de topmerken de nieuwste modellen elektrische auto's. Voor de kinderen is er een kleedjesmarkt, een prachtig poppentheater en nieuw dit jaar de bakwedstrijd `Heel Oostvoorne bakt! De inschrijving voor deze nu al zeer populaire wedstrijd is inmiddels gestart.

Foodtrucks
Centraal op het BuytenLust festival staan de foodtrucks. Vanuit de sfeervolle, authentieke foodtrucks wordt een breed scala aan lekkere gerechtjes voor jong en oud geserveerd. Gedurende de gehele dag treden er diverse muziekgroepen op, die zorgen voor een gezellig zomers sfeertje. traditiegetrouw zal Jacoba van Beieren met haar gevolg dit gezellige festival bezoeken.

Tijden
Het Buytenlust festival start om 11.00 uur en eindigt om 21.00 uur.