André Schoon (wethouder gem. Brielle),Wim Lakerveld (gem. Brielle), Richard Ariëns (architect Ziggurat), Roelf Knoop (gem. Brielle) en dhr Dingeman van Es (Estate Invest).
André Schoon (wethouder gem. Brielle),Wim Lakerveld (gem. Brielle), Richard Ariëns (architect Ziggurat), Roelf Knoop (gem. Brielle) en dhr Dingeman van Es (Estate Invest). Foto: PR

Estate Invest tekent intentieovereenkomst

Brielle - Op 21 juni is de intentieovereenkomst tussen gemeente Brielle en Estate Invest getekend.

Estate Invest gaat het nieuwbouwontwikkeling 'De Rugghe' realiseren. Het project is gesitueerd aan de Nicolaas Pieckstraat en de Mgr. Smitstraat in de wijk Rugge te Brielle. De Rugghe bestaat uit 26 ruime en betaalbare eengezinswoningen en twee urban villa's met in totaal 42 appartementen allen in zowel het huur- als koopsegement. Het ontwerp van de nieuwbouwontikkeling komt van de hand van architect Richard Ariëns van architectenbureau Ziggurat te Heenvliet.

Estate Invest
Projectontwikkelaar Estate Invest is de actieve ontwikkelaar. In de afgelopen jaren ontwikkelde zij ruim 400 prachtige en unieke woningen alsmede tientallen bouwkavels op Goeree-Overflakkee. Inmiddels hebben zij hun werkterrein verruimd naar onder meer Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland.

Sfeervol wonen in Brielle
Brielle onderscheidt zich als woonplaats van veel Nederlandse steden. De combinatie van rustiek wonen, de historische stadskern, het hoge voorzieningenniveau, de uitstekende ontsluiting en de prachtige omgeving biedt inwoners de voordelen van een grote stad, zonder de grootstedelijke nadelen. Estate Invest en de gemeente Brielle kijken uit naar een prettige samenwerking. Bent u geïnteresseerd in het project dan kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde via de website: www.estateinvest.nl . De aanwijzing geschiedt op datum van aanmelding als geïnteresseerde.