Directeur Jan van Dijk overhandigde de cheque aan Jacqueline van Barneveld en Lia v.d. Waal van Activiteitencentrum 't Akcent (Careyn)
Directeur Jan van Dijk overhandigde de cheque aan Jacqueline van Barneveld en Lia v.d. Waal van Activiteitencentrum 't Akcent (Careyn) Foto: Jos Uijtdehaage

Cheque voor de actie Pimp de Plantage Patio

Brielle - Op donderdag 22 juni jl. vond een hartverwarmend moment plaats bij Autobedrijf Jan van Dijk.

Die middag overhandigde directeur Jan van Dijk een cheque van 1000 euro aan Jacqueline van Barneveld en Lia v.d. Waal van Activiteitencentrum 't Akcent (Careyn) in Brielle. Hun sponsorproject Pimp de Patio (renovatie vloer, indeling en overkapping) viel als genomineerde in de prijzen bij de april-actie van Autobedrijf Jan van Dijk rondom de introductie van de nieuwe Honda CIVIC. Met dit mooie geldbedrag kan het project Pimp de Patio worden afgerond en kunnen de bewoners en hun familie, de medewerkers en de vrijwilligers genieten van de gerenoveerde patio. Het resultaat is een gebruikersvriendelijke patio met beschutting in de zomer (tegen hitte en zon) én in de winter (tegen regen en kou), waarbij de bewoners weer een stukje zelfstandigheid terug krijgen door de bereikbaarheid en indeling van de patio. Kijk voor meer info en foto's op www.pimp-de-patio.nl en op https://www.facebook.com/JanvanDijkBrielle/.

Pimp de Patio is het sponsorproject van CAC 't Akcent, waarmee een jaar lang werd geprobeerd om zoveel mogelijk donateurs en sponsors te werven om de patio van 't Akcent te kunnen gaan renoveren. Deze patio was namelijk hard aan vernieuwing toe.