Het festival wordt gehouden in de tuin en boomgaard van Villa Schoutenhoeck
Het festival wordt gehouden in de tuin en boomgaard van Villa Schoutenhoeck Foto: PR

Bewust Voorne-Putten Festival in Zwartewaal

Zwartewaal - Aanstaande zondag, 2 juli, wordt voor de vierde keer het Bewust Voorne-Putten Festival georganiseerd in de tuin en boomgaard van Villa Schoutenhoeck aan de Molendijk 2.

Na de opening om 11.00 uur door Grades of Colour kan men heerlijk struinen langs de verschillende deelnemers. Zo is het mogelijk een kort kennismakingsconsult of –behandeling te ondergaan of een workshop meditatie, biodanza of mindfulness te volgen. Bijzonder dit jaar is de deelname van Ellen Mol en Sandra van der Hor met hun startende initiatief Schitterende Vrouw. Zij geven deze dag een workshop 'Hoe schitterend slinger jij door het leven?'. Er is een lezing 'Je lijf is wijs' door Belinda Christiaans van Moon Training, waarbij ze korte oefeningen doet om het lichaam weer even écht te voelen. En Lesley Sandford uit Simonshaven geeft een kleine introductie in intuïtieve ontwikkeling en mediumschap. Bij de catering bij de sfeervolle Villa is het heerlijk toeven, met koffie en verse muntthee tot zelfgemaakte taart en een heuse walnoot-geitenkaas quiche. En op de mini-markt zijn ambachtelijke geurmengsels, magneetsieraden, hand gebouwde fluiten en fijne, inspirerende cadeaus te koop.
Entree: €3 volwassenen / €1 kind. Kom zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer. Parkeren kan op 5 minuten loopafstand, in centrum Zwartewaal.
Informatie: www.bewustvoorneputten.nl