Trefpuntavond Leemgaarde

Oostvoorne - Op donderdag 19 oktober krijgen ze in Leemgaarde een oude bekende op bezoek. Buikspreker/entertainer Michel van Grinsven komt hen weer eens verrassen met een nieuw programma genaamd 'Voor de Lol'. Zoals velen van u inmiddels weten brengt Michel complete shows met decor en geluid. Een veelgemaakte combinatie is die van goochelen (table magic) gedurende de eerste helft van de avond, dan bijvoorbeeld de buikspreekact, en daarna karikatuurtekenen. Vaak hoor je gasten zeggen....... hij kan echt alles! Michel van Grinsven is al meer dan 30 jaar eenall-round entertainer, met als grootste specialiteit zijn veelzijdigheid. Deze avond brengt hij zijn programma "VOOR DE LOL". Liedjes - goochelen - speciale act. Deze show is speciaal gemaakt voor optredens in een seniorenhotel en is tot nu toe de enige show zonder buikspreekact. Michel is bezig met een nieuwe buikspreekact, welke later nog zal worden toegevoegd aan deze show. De show wordt verder ook aangepast om opgevoerd te kunnen worden in woon-zorgcentra zoals Leemgaarde. Zodra de vernieuwde show klaar is, krijgt hij een andere naam. De uitvoering van dit programma vanavond zal dus voor iedereen een verrassing worden. Zoals altijd begint de voorstelling om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang is gratis, drankjes zijn voor eigen rekening. Denk om uw muntjes.

PvdA op buurtbezoek

Rockanje - Deze week gaan de vrijwilligers van de PvdA Voorne weer de buurt in; zaterdag 14 oktober bezoeken zij in Rockanje de bewoners rondom de Vogelgaarde. Met de welbekende roos in de hand bezoeken zij de bewoners van deze buurt en vragen zij hen onder meer hoe zij hun buurt ervaren en wat zij van de lokale politiek verwachten. Desgewenst kan de enquĂȘte vanaf donderdag 12 oktober ook worden ingevuld op voorne.pvda.nl. Deze keer zullen ze ook vragen wat u ervan vindt dat het pad door de duinen wordt geasfalteerd; of voelen we meer voor de echte duinbeleving, dus een natuurlijk verhard pad? 24 oktober zullen zij de resultaten van dit onderzoek aan de bewoners terugkoppelen.

Proeflessen volleybal voor de jongste jeugd

Oostvoorne - Heb jij vorige week het Nederlandse damesteam zien volleyballen en lijkt jou dat ook wat? Kom het eens proberen. Op dinsdag 24, 31 oktober en 7 november organiseert Volley Voorne gratis proeflessen. Ben je tussen de 8 en 12 jaar kom dan meedoen! De lessen worden gegeven in sporthal De Meander van 16.00 tot 17.15 uur. Opgeven? Mail naar vv2000jeugd@gmail.com. Meer informatie: Gerard Westerveld, tel. 06-48773155