Benefietconcert Kinderhulp Voorne-Putten

Hellevoetsluis - Rotary Club Voorne Putten organiseert op 21 oktober een benefietconcert t.b.v. de Stichting Kinderhulp Voorne-Putten.

Er zal met medewerking van het Kamerkoor Animato uit Vlaardingen o.l.v. David van de Braak en het COV Te Deum Laudatum o.l.v. Paul Jonkers een gevarieerd programma worden gebracht. Pianiste Anke Geul zal enkele solo's van Liszt en Schubert spelen. De koren laten o.a. werken horen van Händel, Rutter en Karl Jenkins. Op het programma staan tevens enkele spirituals en stukken van Mozart, Schubert , César Franck. De koren zullen ook enkele stukken samen zingen. Kortom prachtige muziek uit verschillende periodes en uit verschillende landen.

Het benefietconcert zal worden geopend door wethouder Margriet den Brok uit Hellevoetsluis.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Kerk aan de Ring te Hellevoetsluis en zal in die sfeervolle locatie plaatsvinden. Aanvang om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Een kaartje kost slechts € 15,- en tijdens de avond zal een cheque met de opbrengsten worden uitgereikt aan de Stichting Kinderhulp Voorne-Putten. Een stichting die al jaren kinderen uit Bosnië de vakantie van hun leven te bezorgen zodat ze weer lachen en kind kunnen zijn.

Kaartjes te reserveren bij een van de leden van Rotary Club Voorne-Putten of per mail: hermaenthoven@gmail.com

De kaartjes dienen contant aan de zaal te worden afgerekend.