Open Dubbeltoernooi TV Zwartewaal geslaagd

Zwartewaal - Afgelopen week is op Tennisvereniging Zwartewaal het altijd gezellige HuCo Polderman Open Dubbeltoernooi gespeeld. We hebben elke dag heerlijk weer gehad en elke dag waren er spannende tennispartijen te zien. Gedurende het HuCo Polderman Open Dubbeltoernooi werd er elke dag een heerlijke maaltijd uit onze keuken geserveerd. Afgelopen vrijdag was de feestavond met zanger Rick, waarbij tot in de vroege uurtjes gedanst werd en afgelopen zondag waren de finalepartijen die werden gewonnen door:
HD5: Erwin de Hoop & Marco Visser; HD6: Thijs Plambeck & Thijs Plambeck jr.; DD6: Esmee de Bloois & Milena van Roon-Kamerik; GD6: Ishani Mukerji & Antoine van Schaik; HD7: Wim Jongejan & Thijs Plambeck; DD7: Manon Bode & Simone van der Wel; GD7: Simone van der Wel & Rene Nelisse; HD8: Yannick Enting & Antonio Gonzalez; DD8: Joke Bode-Van Beek & Rosalie van Woensel-Timmerman; GD8: Sandra Brouwer en Roon Schleurholtz. Namens TV Zwartewaal willen wij alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors bedanken voor weer een geslaagd HuCo Polderman Open Dubbeltoernooi. Tot volgend jaar!

VV Brielle mist promotie

Brielle/Rotterdam - Waarvoor vooraf al enigszins werd gevreesd, gebeurde vorige week dinsdag. Op bezoek bij mede-eersteklasser XerxesDZB op sportpark Faas Wilkes in Rotterdam Zevenkamp verloor een zwaar gehavend VV Brielle de wedstrijd om promotie naar de hoofdklasse van de thuisclub met 3-0. Brielle (met 2-1) en XerxesDZB (met 0-2) hadden beiden van Sportlust '46, de derde concurrent in de promotiepoule, gewonnen. Bij het duel van vorige week dinsdag was directe promotie naar de hoofdklasse dus de inzet, maar Brielle had in de wedstrijd tegen Sportlust '46 zware offers moeten brengen. Aanvoerder Alex van Dommelen (rood) en topscorer Jeffrey Duijnstee (geel) waren voor de finale bij XerxesDZB beiden geschorst. Samen met de vele spelers die vanwege het late moment in het seizoen dat de wedstrijd nog moest worden gespeeld al ontbraken, was dat net teveel. Ook de Rotterdammers konden niet beschikken over al hun spelers, maar er ontbraken bij XerxesDZB niet zoveel mensen als bij Brielle.
In het nieuwe seizoen moet de selectie van trainer Stanley Rieborn, die vorige week dinsdag wegens vakantie ook niet kon coachen, proberen om de nu al drie seizoenen door Brielle nagestreefde stap naar de hoofdklasse te zetten. De selectie op het Geuzenpark lijkt er na de overschrijvingsperiode nog sterker op geworden.