Op grote hoogte vonden er ook hele spannende dingen plaats... (Foto: Jos Uijtdehaage)
Op grote hoogte vonden er ook hele spannende dingen plaats... (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Lustrumeditie Summervibes op Maerlant groot succes!

Brielle - Wat een fantastische zonnige afsluiting van het schooljaar was de Summervibes 2018 Lustrum Editie vorige week vrijdagmiddag op het Maerlant College!

Alweer 5 jaar bestaat het bekende zomerfestival op het plein van het Maerlant College, dat traditiegetrouw altijd op de laatste vrijdagmiddag van het schooljaar wordt gehouden. Tevens was het groot feest omdat ze ook alweer vijf jaar in dit gebouw aan de Hossenbosdijk zitten.

Grote attracties
Er was een BBQ en er waren dit keer zelfs grote attracties voor de leerlingen, zoals karten, lasergamen en bungee jumpen.
Evenementencommissie
Op het Maerlant kunnen leerlingen lid worden van de evenementencommissie: Bright Events. Zij zijn dan mede verantwoordelijk voor de schoolfeesten: Halloween, kerstgala, examenfeest en het feest dus dat het schooljaar afsluit: Summer Vibes. Bright Events bestaat uit een aantal groepen: techneuten, event en promo. Zo'n dertig leerlingen uit alle geledingen van de school zorgen ervoor dat meerdere keren per jaar een spetterend feest gehouden wordt.

Het Maerlant is een openbare scholengemeenschap voor vwo (atheneum en gymnasium), havo, vmbo tl, vmbo kader en vmbo basis en valt onder het bestuur van Onderwijsgroep Galilei.