Het jeugdteam pupillen B van Voorne Atletiek pakte de districtstitel op de estafette.
Het jeugdteam pupillen B van Voorne Atletiek pakte de districtstitel op de estafette. Foto: PR

Sprintkampioenschappen regio bij Voorne Atletiek

Brielle - Met gepaste trots was Vooirne Atletiek vorige week gastheer voor zo'n 250 jeugdatleten (6 tot 12 jaar) uit Vlaardingen, Rotterdam, Barendrecht, Spijkenisse en natuurlijk Voorne, die op 't Geuzenpark streden om de regionale titels sprint- en estafette.

Zeker voor de jongsten bleek het rennend overgeven van een stokje bij de estafette nog een hele klus. Maar wat deden ze hun best en wat hadden deze pupillen er een plezier in, aangespoord door de grote schare ouders en belangstellenden.

Eerste
Teams van Voorne Atletiek mochten een aantal keer het podium beklimmen. Zo waren daar de jongens Pupillen B die de eerste prijs voor hun estafette in ontvangst mochten nemen

Vrijwilligers
Zo'n prachtig evenement komt niet zomaar tot stand. Zowel voor als achter de schermen was er een grote schare vrijwilligers zonder wie zoiets niet gerealiseerd kan worden. Denk aan starter, juryleden, omroeper en geluidstechnicus, administratie, materiaalman en barpersoneel. En dat is slechts een greep uit de enthousiaste mensen die Voorne Atletiek succesvol maken.

Jubileumfeest
Op zondag 9 september organiseert Voorne Atletiek een jubileumfeest en Open Dag.