Summerschool in de bieb!

Brielle - Summerschool is een educatief en laagdrempelig programma tijdens de zomervakantie voor kinderen van de basisschool. Van workshop Kunstgeschiedenis tot Franse Les en van workshop programmeren tot het bakken van koekjes. Tijdens Summerschool is er van alles te beleven! In de zomervakantie (16 juli t/m 24 augustus) kunnen kinderen van maandag t/m vrijdag terecht in de Bibliotheek (Brielle, Hellevoetsluis en Middelharnis) voor een activiteit. De kosten bedragen €3,50 per activiteit per persoon. Summerschool start om 9:30 uur en duurt tot 11:30 uur. Aanmelden kan via www.leerenbeleef.nl/jeugd of aan de balie in de bibliotheek.

Deze week: maandag 30 juli, workshop boetseren. leeftijd 7+. Samen met kunstenaar Cristina Vaudo boetseer je tijdens deze workshop een coole dino. Een T-rex, een Stegosaurus of een Triceratops met de ronde kraag rond zijn kop. Superleuk voor bij de rest van je dino collectie!

Maandag 30 juli, Gratis zwemmen van 12 tot 13 uur bij zwembad Dukdalf! De toegangskaarten zijn gratis af te halen aan de Bibliotheekbalie in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES.

Woensdag 1 augustus, break-in Box, Leeftijd 8+. Bij een escape room breek je uit, maar nu doen we het precies andersom. Kijk voor het complete activiteitenaanbod op www.leerenbeleef.nl