Wijkschouw in de wijk Zuurland

Brielle - Eenmaal per jaar worden er in de wijken van Brielle zogenaamde wijkschouwen gehouden.

Een dergelijke schouw wordt dit jaar in de wijk Zuurland gehouden op 15 Augustus 2018.

Gemeente aanwezig
Bestuursleden van de Wijkraad lopen dan samen met vertegenwoordigers van de Gemeente Brielle, aangevuld met de wijkagent, BOA's, brandweer en vertegenwoordiging van Vestia, kritisch door de wijk. Gekeken wordt naar die zaken die hier en daar verbetering behoeven.Meer aandacht
Zijn er zaken waarvan u vindt dat deze wat meer aandacht verdienen, neem dan contact met de Wijkraad van Zuurland op. Dit kan gaan om hinderlijk overhangend groen, stoeptegels die schots en scheef liggen, grote plassen die bij een regenbui ontstaan, slecht onderhouden speelvelden enzovoorts. Laat het hen weten zodat zij dit mee kunnen nemen tijdens de wijkschouw.

Mailadres
U kunt uw opmerkingen kwijt via een mail aan hun secretaris Mevrouw Schuijtvlot st-schuijtvlot@hetnet.nl of via het contactformulier van hun website.

Gemeentepagina
Begin augustus a.s. wordt op de gemeentepagina van het Briels Nieuwsland aandacht besteed aan deze wijkschouw. U vindt dan informatie over wie er van gemeentewege meelopen en ook de route van de schouw.

Van deze route kan worden afgeweken indien opmerkingen uwerzijds daartoe aanleiding geven. Hou dus de gemeentepagina in deze krant in de gaten. Hierop staat de actuele informatie.